Tonchant® Pack e fa'ata'ita'i ai le pa'u fa'avae alava mo pusa mea'ai

Tonchant® Pack e fa'ata'ita'i ai le pa'u fa'avae alava mo pusa mea'ai

Tonchant® Pack ua fa'asalalauina fuafuaga e su'e ai se pa'u fa'avae alava e suitulaga i le fa'apalau alumini i totonu o ana pusa mea'ai o lo'o tufatufa atu i lalo ole tulaga.

Tonchant® Pack e fa'ata'ita'i ai le pa'u fa'avae alava mo pusa mea'ai 2

E tusa ai ma le Tonchant® Pack, o le alumini lapisi o loʻo faʻaaogaina nei i pusa pusa meaʻai e iai sona sao taua i le faʻamautinoaina o le saogalemu o meaʻai i totonu ae fesoasoani i le tasi vaetolu o le kasa kesi e fesoʻotaʻi ma mea faʻavae o loʻo faʻaaogaina e le kamupani.O le tulaga alumini o lona uiga o le Tonchant® Pack cartons e teena mai pe le taliaina foi i vaitafe toe faʻaaogaina pepa i nisi o nofoaga, ma le fua faatatau toe faʻaaogaina mo nei ituaiga o pusa e tusa ma le 20%.

Fai mai le Tonchant® Pack na muamua faia se faʻamaoniga faʻatekonolosi faʻapisinisi mo se sui faʻavae polymer mo le alumini i Iapani, amata i le faaiuga o le 2020.

O le faagasologa o le 15-masina e foliga mai na fesoasoani i le kamupani e malamalama ai i le taua o le filifili o le suiga i se polymer-based pa, faʻapea foʻi ma le faʻatusatusaina pe o le fofo e ofoina atu ai le faʻaitiitia o le carbon footprint ma faʻamaonia le lava o le puipuiga o le okesene mo le sua o fualaau faisua.Fai mai le kamupani o le polymer-based pa puipui o loʻo faʻatatau i le faʻateleina o fua faatatau toe faʻaaogaina i atunuʻu o loʻo fiafia tagata toe faʻaaogaina pusa alumini e leai se alumini.

Tonchant® Pack o lo'o fuafua nei e tu'ufa'atasia a'oa'oga mai lenei fa'ata'ita'iga talu ai a'o fa'ata'ita'iina se pa puipui fou e fa'atatau i fibre i le galulue fa'atasi ma nisi o ana tagata fa'atau.

Ua fa'aopoopo mai e le kamupani o ana su'esu'ega e fa'ailoa mai ai e tusa ma le 40% o tagata fa'atau o le a sili atu ona fa'aosofia e fa'avasega mo le toe fa'aaogaina pe a fai o afifi na faia atoa mai le pepa pepa ma e leai ni palasitika po'o se alumini.Peita'i, e le'i fa'ailoa mai e Tetra Pak pe fa'afefea ona a'afia le pa'u fa'avae alava i le toe fa'aaogaina o ana atigipusa, o lea e le'o manino i le taimi nei pe o se vaifofo toe fa'aaogaina.

Victor Wong, sui peresitene o meafaitino ma afifi i Tonchant® Pack, faaopoopo mai: "O le faʻatalanoaina o mataupu lavelave e pei o suiga o le tau ma le taamilosaga e manaʻomia ai suiga fou.O le mafuaʻaga lea matou te galulue faʻatasi ai e le gata ma a matou tagata faʻatau ma tagata faʻatau, ae faʻapea foʻi ma se faʻalapotopotoga faʻanatura o amataga, iunivesite ma kamupani tekonolosi, matou te maua ai avanoa i tomai faʻapitoa, tekinolosi ma fale gaosi oloa.

"Ina ia faʻaauau pea le faʻaogaina o le afi fou, o loʻo matou teu faʻafaigaluegaina le € 100 miliona i le tausaga ma o le a faʻaauau pea ona faia i le isi 5 i le 10 tausaga e faʻaleleia atili ai le talaaga o le siosiomaga o pusa meaʻai, e aofia ai suʻesuʻega ma atinaʻe o afifi e faia ma se fausaga fa'ameafaigofie ma fa'ateleina anotusi fa'afouina.

"O loʻo i ai se malaga umi o loʻo i luma atu, ae o le lagolago a a tatou paaga ma se naunautaiga malosi e ausia la tatou faʻamoemoega tumau ma le saogalemu o meaʻai, o loʻo tatou agai i luma."


Taimi meli: Iul-20-2022