Afua mai i le Equatorial Zone: O le fatu kofe o lo'o i le fatu o ipu kofe manogi uma, ma a'a e mafai ona toe maua i tua i laufanua lauolaola o le Equatorial Zone.O lo'o i totonu o itulagi vevela e pei o Amerika Latina, Aferika ma Asia, o la'au kofe e olaola i se paleni lelei o le maualuga, timuga ma le palapala.

Mai Fatu i La'au: O le malaga atoa e amata i se fatu fa'atauva'a, filifilia ma le fa'aeteete e faifa'ato'aga e fa'atatau i lo latou lelei ma gafatia.O fatu nei e totoina ma le fa'aeteete i le tele o tausaga o le tausiga ma le fa'amaoni e avea ma tama'i la'au maunu.DSC_0168

 

Lalelei i Fuga: A'o matutua laulaau, latou te fa'amanino le lalolagi i fugala'au pa'epa'e ma'ale'ale, o se fa'amuamua i le tele o totonu.O fugalaau e iu lava ina tupu ma avea ma sieli kofe, e matua mai le lanumeamata e oo atu i le mūmū mūmū i le tele o masina.

O Le Fa'asa'oga o le Seleselega: O le seleseleina o sieli kofe o se faiga fa'ata'ita'i ma o se fa'agasologa galue malosi, e masani ona faia e lima popoto.E filifilia ma le faaeteete e le au faifaato'aga sieli e sili ona matua, ma mautinoa ai le seleselega e le mafaatusalia le lelei.

Fa'agasolo i le fa'aatoatoaina: O le taimi lava e selesele ai, o le cherry e amata la latou faigamalaga suiga.A maeʻa auala faʻapitoa e galue ai e pei o le pulupulu, faʻafefeteina, ma faʻamagoina, ua faʻaalia fatu taua i totonu, ua sauni e amata i le isi laasaga o la latou folauga.

Musuuga Fa'avela: O le taoina o le tua'oi mulimuli lea o le malaga a le fatu kofe ma o le mea tonu e tupu ai le fa'amaneta.E fa'aaoga e faifa'ato'aga tomai a latou faiva e fa'aosofia ai tofo ma manogi.Mai le fa'amama mama e o'o i le fa'agogo pogisa, o fatu kofe uma e iai lona lava tala.

A'afiaga i le Lalolagi: Mai fa'ato'aga mamao i 'a'ai pisi, o le malaga a le fatu kofe e a'afia ai olaga i le lalolagi.Na te fa'aosoina le tamaoaiga, fa'aoso talanoaga, ma fa'atupu feso'ota'iga i konetineta.

Sip History: I so'o se miti kofe, matou te fa'aaloalo i le malaga mata'ina a le fatu kofe.Mai le amataga faatauvaa i se ipu kofe taua i lou lima, o le tala i le fatu kofe o se molimau i le malosi o le finafinau, naunau ma le sailiga o le atoatoa.

 


Taimi meli: Mati-26-2024