2023 Canton Fairsa avea pea ma totonugalemu o mea fou ma fatufatuga i totonu o le fale gaosi oloa, faʻatasi ai ma oloa fou fiafia faʻaalia i tausaga uma.A'o tatou va'ava'ai atu i le fa'aaliga i le 2023, e manino mai o le vaega o le afifiina o meainu vevela o le a avea ma se tasi o vaega sili ona fiafia e su'esu'eina.

I totonu oi latou,le afifiina o lauti ma kofevaega o le a avea ma se mea taua.A'o to'atele tagata i le lalolagi e fiafia i meainu vevela, o lo'o su'e e le au gaosi ni auala e tu'uta'u atu ai i se maketi tumutumu.O le mea lea e sau ai le Canton Fair, e tuʻuina atu i kamupani se faʻavae e faʻaalia ai a latou oloa fou ma sili ona lelei.

 

A o'o i le afifiina o meainu, e tele mea taua e taua tele i le fa'amautinoaina o le manuia.Muamua, o le afifiina e tatau ona aoga ma faigofie.E mana'omia e le au fa'atau se pusa faigofie e fa'aoga e fa'afou ma vevela ai meainu i le umi e mafai ai.

 

Ae e le gata i lea, o loʻo faʻatupulaia foi le manaʻoga mo le faʻaogaina o le siosiomaga.A'o fa'atupula'ia e le lalolagi le fa'atumauina le fa'aauau i tausaga ta'itasi, o lo'o i lalo o le mamafa o le au gaosi oloa nai lo se isi lava taimi e maua ai fofo fa'apipi'i e le afaina ai le paneta.Pe ala i le faʻaogaina o mea toe faʻaaogaina poʻo le faʻaitiitia o otaota e ala i mamanu fou, o le afifiina o le siʻosiʻomaga e tatau ona i ai i le maketi faʻaonaponei.

 

Ioe, o le afifiina e manaʻomia foʻi ona foliga lelei i luga o fata faleoloa.Fa'ailoga mata'utia ma fa'ailoga mata'utia e mana'omia e pu'e ai le mafaufau o tagata fa'atau.A uma mea uma, o le maketi meainu e maualuga le tauvaga ma o le tu i fafo o le ki lea i le manuia.

 

I le Canton Fair i le 2023, e mafai ona tatou faʻamoemoe e vaʻai i le tele o ituaiga lauti ma kofe faʻapipiʻi filifiliga.Mai le fa'alelei, fa'ata'ita'i la'ititi i le fa'ailoga mata'utia ma felanulanua'i, e iai se mea mo tagata uma.

 

O se fa'ata'ita'iga fa'afiafiaina o le fa'atupula'ia o afifi fa'apitoa.O lo'o fa'atupula'ia le aofa'i o kamupani o lo'o ofoina atu fa'ata'ita'iga fa'apitoa, e fa'ataga ai tagata fa'atau e fai a latou lava afifi tulaga ese.Pe o se fa'aaliga o le alofa mo lou tagata taua po'o se tasi-laina e faia ai se fa'amatalaga, fa'apipi'i fa'apitoa e fa'aopoopoina ai se fa'aopoopoga fa'alelei i le meainu.

 

E le gata i le afifiina masani, e mafai foi ona tatou faʻamoemoe e vaʻai i ni filifiliga fou fou.Mo se fa'ata'ita'iga, o nisi afifi o lo'o fa'amumuina nei meainu mo le o'o atu i le 12 itula, lelei mo femalagaiga umi po'o tafaoga i fafo.O lo'o iai fo'i fa'aputu fa'atasi ai ma mea fa'ainu lauti, e fa'ataga ai le au fa'atau e fai sa'o a latou lauti e sili ona fiafia i ai i totonu o le pusa.

 

I le aotelega, o le vaega o oloa afifiina mea inu vevela o loʻo faʻatulagaina e avea ma se tasi o mea sili ona fiafia i le Canton Fair 2023. Faatasi ai ma le tele o mea fou ma manatu o loʻo faʻaalia, e manino lava o le maketi o lauti ma kofe o le a faʻaauau pea ona tupu i totonu. tausaga a sau.Mo tagata faʻatau, o lona uiga e sili atu filifiliga ma sili atu filifiliga pe a oʻo mai i le fiafia i a latou meainu vevela e sili ona fiafia i ai.Mo tagata gaosi oloa, o lona uiga o se avanoa e tu ese ai i se maketi tumutumu ma faʻafesoʻotaʻi ma a


Taimi meli: Me-10-2023