/12oz-taulima-pepa-ipu-kofe-ipu-oloa/

Fa'ailoa mai a matou ipu pepa kraft fa'ato'a fa'afo'i fou ma le fa'afouga maualuga kofe kofe mafiafia meainu sapalai pati!Fuafuaina e fa'afouina ai lou poto inu, o lenei oloa e te maua ai le fa'aogagofie, tumau ma le fa'aauau, uma i totonu o se ipu mata'ina e tasi.

Faia mai mea aupito sili ona lelei, o nei ipu fa'aaogaina ua fausia e tatalia le faigata o le fa'aoga i aso uma.Pe o e mitiina se ipu kofe vevela, fiafia i se susu lulu, pe fiafia i se meainu suamalie o pati, o matou ipu e mautinoa e faʻafiafia atili ai lou poto masani.

O le fa'aogaina o le pepa kraft mafiafia e fa'amautinoa ai e malosi ma mautu le ipu, e tu'uina atu ai ia te oe se fagu inu fa'atuatuaina ma le leak.O lea la e mafai ona e faatofa atu i na ipu vaivai e pa'u i lalo i sina mamafa.O a matou ipu ua fa'ainisinia e fa'atumauina o latou foliga tusa lava pe fa'atumuina i meainu vevela.

Matou te malamalama i le taua o le puipuia o le si'osi'omaga, o le mea lea ua avea ai a matou ipu pepa fa'ato'aga e sili ona lelei e fa'aoga ai le si'osi'omaga i ipu palasitika masani.Faia mai mea e mafai ona fa'aleagaina ma toe fa'aaogaina, o nei ipu ua mamanuina e fa'aitiitia ai a'afiaga o le si'osi'omaga e aunoa ma le fa'aleagaina o le lelei po'o le fa'atinoga.

O ipu ta'itasi e fa'apipi'iina ma le fa'aeteete i se mea'ai fa'ato'a fa'alava ole ga'o e le gata ina fa'aleleia ai le tumau ae puipuia ai fo'i le vai mai le tafe pe mitiia.E mafai ona e fa'aoga ma le mautinoa a matou ipu e avatu ai au meainu e sili ona e fiafia i ai i le alu e aunoa ma le popole i so'o se masaa po'o ni fa'alavelave leaga.

O a tatou ipu o lo'o i ai le [mafai fa'aofiina], e fa'alelei ai mo le fa'aoga patino ma fa'atasiga tetele.Pe o e talimalo i se pati aso fanau o tamaiti, o se faʻalapotopotoga faʻapitoa, pe na o le fiafia i se ipu kofe i le fale, o nei sapalai pati o le a faʻaopoopoina se paʻi o le lalelei ma le atamai i soʻo se taimi.

O se tasi o vaega taua o a tatou ipu pepa fa'atau pepa tu'uleleia maualuga o lo latou agava'a.E faigofie ona e fa'avasegaina masi ta'itasi ma se mamanu fa'aleaganu'u, logo, po'o se fe'au e fetaui ma so'o se taimi.Pe e te manaʻo e faʻalauiloa lau faʻailoga pe faʻaopoopo se paʻi patino i se mea faʻapitoa, o nei ipu e maua ai se tapoleni avanoa mo ou mafaufauga.

E le gata i le fa'atinoina ma le tumau, o a tatou ipu e matua'i taugofie foi.Fa'atasi ai ma tau fa'atauva'a ma fa'atauga tele, o nei ipu o le fofo sili lea mo pisinisi ma tagata ta'ito'atasi.Fa'atofa i ipu tioata taugata ma ipu palasitika vaivai ma fa'afeiloa'i i lou olaga a matou ipu pepa taulima ma fa'atuatuaina.

I mea uma, o matou ipu pepa kraft fa'ato'aina maualuga le susu kofe espresso sapalai pati e maua ai se vaifofo sili mo ou mana'oga inu.Mai le mafiafia ma le umi faufale i le si'osi'omaga mamanu, o nei ipu o se taaloga suitulaga i le lalolagi o mea inu inu lafoai.Fa'aleleia lou poto masani i le inuina ma auai ma matou i le faia o se aafiaga lelei i le siosiomaga.Fa'alelei i a matou ipu pepa fa'ato'a tu'u maualuga i aso nei!

 


Taimi meli: Oke-15-2023